Uw auto professioneel laten zandstralen

Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

Is uw auto toe aan een nieuwe look? Hebt u uw merkidentiteit vernieuwd en moet daarom uw auto ook opnieuw gespoten? Het is verstandig om de auto dan vooraf eerst te laten zandstralen. Uw auto zandstralen doen we door middel van een techniek waarbij kleine gritkorrels met hoge druk tegen het oppervlak van uw auto worden gespoten. Dit zorgt ervoor dat alle oude verfresten, onzuiverheden en roest verwijderd worden van het oppervlak, waardoor de auto helemaal klaar is voor een nieuwe spuitlaag.


Uw Spuiterij Hommersom in Vuren is gespecialiseerd in het verwijderen van oneffenheden en vuiligheden van diverse machines en voertuigen. Kom uw auto langsbrengen in onze werkplaats en laat deze professioneel zandstralen door onze vakkundige experts.

Snel en vakkundig uw auto zandstralen

Wanneer uw auto onder de roest zit, is het aan te raden deze te laten zandstralen bij een ervaren spuiterij als Hommersom. Wij zorgen ervoor dat uw auto weer een representatieve uitstraling heeft door de hele chassis te stralen. Uw wensen zullen altijd centraal zijn, omdat we werken met een flexibele dienstverlening. Het mooiste resultaat krijgt u wanneer u uw auto in de volgende volgorde behandelt: stralen, schooperen, spuiten. Na het zandstralen van uw auto kunt u voor een nieuwe, frisse verflaag en laklaag kiezen, zodat uw schone en frisse auto weer jarenlang meekan.

Bedrijfswagens stralen

Ook het stralen van bedrijfswagens doet Spuiterij Hommersom met plezier voor u, of dit nu een klein of groot formaat of zelfs een vrachtwagen is. Onze stralerij in Vuren, dat vlakbij Gorinchem ligt, beschikt over allerlei technieken en faciliteiten om de grootste voertuigen te zandstralen. We hebben voldoende druk en grit beschikbaar in onze voorraden om een volledige dag te stralen en kunnen daardoor meerdere projecten per dag behandelen. Er passen in onze straalcabines met gemak bussen, touringcars, bestelauto's en vrachtwagens. Kortom, er is geen opdracht te groot voor Spuiterij Hommersom uit Vuren.Uw auto laten zandstralen op industriƫle wijze bij Spuiterij Hommersom in Gorinchem betekent een goede en vlakke basis voor het aanbrengen van lak of verf. Door industrieel stralen wordt uw auto of ander voertuig het beste ontdaan van allerlei oneffenheden en vuiligheden. We creƫren ook met plezier en nauwkeurigheid uw ontwerp op de buitenkant van uw voertuig. Bespreek uw wensen met ons.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Contacteer ons met uw wensen

U zit bij Spuiterij Hommersom op de juiste plek als u uw auto professioneel wilt laten zandstralen. Ook voor andere voertuigen zit u bij ons in Vuren op de juiste plek, wanner u bijvoorbeeld een graafmachine wilt laten stralen. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 183 201 131 of vul het contactformulier in op onze website.