Laat uw auto professioneel stralen

Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

Is het tijd om jouw auto te voorzien van een nieuwe look? Dan is het verstandig om je auto vooraf eerst te laten stralen. Dit noemen we ook wel zandstralen. Zandstralen is een techniek waarbij kleine gritkorrels met hoge druk tegen het oppervlak van uw auto worden gespoten. Hierdoor worden oude verfresten, roest en andere onzuiverheden van het oppervlak verwijderd, waardoor uw auto er weer als nieuw uitziet. 


Spuiterij Hommersom in Vuren is gespecialiseerd in het ontdoen van oneffenheden en vuiligheden van diverse machines en voertuigen. Breng uw auto langs bij onze werkplaats en laat deze professioneel zandstralen door onze vakkundige experts.

Uw auto zandstralen doen wij snel en vakkundig

Indien uw auto bedekt is met roest, is het verstandig dat u deze laat zandstralen bij een ervaren spuiterij. Wij zorgen ervoor dat uw voertuig weer over een representatieve uitstraling beschikt door het gehele chassis te stralen. Wij werken door middel van een flexibele dienstverlening, zodat uw wensen altijd centraal zullen staan. Stralen, schooperen, stralen. Als u deze stappen volgt krijgt u het mooiste resultaat. Wanneer uw auto is ontdaan van alle roest en vuiligheden, kunt u er ook voor kiezen om deze te laten spuiten. Wij zorgen er dan voor dat uw auto weer een fris kleurtje heeft en weer jarenlang vooruit kan!

Bedrijfswagens stralen

Naast uw auto laten stralen is het bij Spuiterij Hommersom ook mogelijk om al uw bedrijfswagen en andere grote voertuigen te laten stralen. In onze stralerij in Vuren (dichtbij Gorinchem) hebben we alle faciliteiten bij de hand om een volledige dag te stralen. Door onze nieuwe installatie hebben we voldoende druk en grit in bulk op voorraad om meerdere projecten per dag te stralen. In onze straalcabines passen met gemak volwaardige bussen, touringcars, bestelauto's en vrachtwagens. Kortom, geen klus te groot voor Spuiterij Hommersom uit Vuren.


Door een bepaald oppervlak industrieel te laten stralen bij onze stralerij in de buurt van Gorinchem, creëert u een goede en vlakke basis waarop gewerkt wordt met lak of verf. Industrieel stralen is de beste manier om uw wagen of ander voertuig te ontdoen van allerlei oneffenheden en vuiligheden. Daarna gaan we aan de slag met het realiseren van uw ontwerp op de buitenkant van uw voertuig.

Auto laten zandstralen kosten

De kosten voor uw auto laten stralen bij Spuiterij Hommersom vallen door het gebruik van geavanceerde apparatuur en professionele technieken laag uit. We zandstralen uw auto hierdoor namelijk efficiënt en met hoge kwaliteit. Uw auto laten stralen doet u dus bij ons!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom met ons in gesprek

Wanneer u uw auto professioneel wilt laten stralen, zit u bij Spuiterij Hommersom goed. Ook voor andere voertuigen kunt u bij ons in Vuren terecht, bijvoorbeeld als u een graafmachine wilt laten stralen. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 183 201 131. Het is ook mogelijk om eenvoudig het contactformulier in te vullen via onze website.