Laat uw auto professioneel zandstralen

Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

Als u uw auto een nieuw jasje wilt geven, is het verstandig om deze te zandstralen om van alle lak- en verfresten te verwijderen. Spuiterij Hommersom in Vuren is gespecialiseerd in het ontdoen van oneffenheden en vuiligheden van diverse machines en voertuigen. Breng uw auto langs bij onze werkplaats en laat deze professioneel zandstralen door onze vakkundige experts.

Uw auto zandstralen doen wij snel en vakkundig

Indien uw auto bedekt is met roest, is het verstandig dat u deze laat zandstralen bij een ervaren spuiterij. Wij zorgen ervoor dat uw voertuig weer over een representatieve uitstraling beschikt door het gehele chassis te stralen. Wij werken door middel van een flexibele dienstverlening, zodat uw wensen altijd centraal zullen staan. Wanneer uw auto is ontdaan van alle roest en vuiligheden, kunt u er ook voor kiezen om deze te laten spuiten. Wij zorgen er dan voor dat uw auto weer een fris kleurtje heeft en weer jarenlang vooruit kan!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Ga met ons in gesprek

Wanneer u uw auto professioneel wilt laten stralen, zit u bij Spuiterij Hommersom goed. Ook voor andere voertuigen kunt u bij ons in Vuren terecht, bijvoorbeeld als u een graafmachine wilt laten stralen. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 183 201 131. Het is ook mogelijk om eenvoudig het contactformulier in te vullen via onze website.