Chassis stralen

Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

Wilt u het chassis van uw voertuig op professionele wijze laten stralen? Er zijn verschillende zandstraal bedrijven te vinden, maar u kunt dit het beste laten uitvoeren door een professionele stralerij, zoals Spuiterij Hommersom, gevestigd in Vuren. Als gespecialiseerde spuiterij en schadehersteller, staan zowel de klant als het leveren van een snelle, kwalitatief hoogwaardige service bij ons hoog in het vaandel. Of het nu gaat om autot's, vrachtwagens, landbouwmachines of industriële apparatuur, wij zorgen ervoor dat uw chassis weer in topconditie verkeren. Dankzij onze uitgebreide kennis en ruime ervaring, leveren wij u kwaliteitswerk op maat vanuit onze uitgebreide garageruimte.

Het chassis van uw voertuig industrieel laten stralen

Chassis stralen is een essentiële stap in het onderhoudsproces voertuigen en apparatuur. Wanneer u een bepaald oppervlak industrieel door ons laat stralen, dan wordt al het vuil, roest en verfresten grondig en effectief verwijdert. Hiermee creëert u een goede, vlakke basis, welke vervolgens kan worden bewerkt met lak of verf. Deze wijze van stralen is dus dé manier om oneffenheden en vuiligheden te verwijderen. Naast het stralen van een chassis, kunt u bij Spuiterij Hommersom in Vuren onder meer terecht voor:

Bij Spuiterij Hommersom maken we gebruik van geavanceerde straaltechnieken, zoals grit- en korundstralen, om een grondige en gelijkmatige reiniging van het chassis te garanderen. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat elk chassis zorgvuldig wordt behandeld in onze goed uitgeruste werkplaats. Op basis van het type chassis passen we het materiaal en de straalintensiteit aan om ervoor te zorgen dat er geen onnodige schade aan de ondergrond wordt toegebracht.

Uw chassis stralen bij Spuiterij Hommersom biedt tal van voordelen voor uw voertuig

1. Roestverwijdering: Hardnekkig roest kan met het stralen van de chassis volledig worden verwijderd, waardoor wordt de levensduur van uw voertuig verlengd.

2. Optimale hechting: Na het stralen heeft het chassis een schoon en ruw oppervlak. Hierdoor zullen verf, coatings en andere beschermende lagen die daarna toegevoegd worden beter hechten. Het resultaat is een afwerking die een lange tijd mee gaat.

3. Verbeterde veiligheid: Door uw chassis goed te onderhouden verzekert u de veiligheid van inzittenden en vermindert u de kans op ongevallen als gevolg van roest of beschadiging.

4. Kostenbesparing: Door preventief uw chassis te stralen voorkomt u verdere schade door roest. Hiermee kan u dure reparaties in de toekomst voorkomen.

Oldtimer stralen

Bent u de trotse eigenaar van een prachtige oldtimer die de tand des tijds heeft doorstaan? Bij Spuiterij Hommersom begrijpen we dat dit een waardevolle bezit is dat met zorg behandeld moet worden. Door de chassis van uw oldtimer te stralen door onze vakmensen zorgen we ervoor dat uw voertuig zijn glans van het verleden behoudt.


Oldtimers vereisen vaak een een delicate behandeling door hun unieke constructie en gevoelige onderdelen. Wij hanteren uw voertuig met de grootste zorg. Met geavanceerde straaltechnieken die zijn aangepast op de specifieke behoeften van uw oldtimer bereiken we een grondige reiniging zonder schade aan de ondergrond aan te brengen. Na het stralen en opnieuw afwerken van uw oldtimer wordt deze beschermd tegen corrosie en roest. Hierdoor wordt de levensduur van uw voertuig verlengd terwijl het tegelijkertijd ook zijn authentieke uitstraling behoudt.


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Informeer naar de mogelijkheden

Zou u graag het chassis van uw voertuig industrieel laten stralen door een expert in straal- en spuitwerkzaamheden? Heeft u specifieke vragen of behoefte aan gedegen advies op maat? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 183 201 131 of vul het contactformulier in. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.