Chassis stralen

Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

Wilt u het chassis van uw voertuig op professionele wijze laten stralen? Dan laat u dit het best uitvoeren door een professionele stralerij, zoals Spuiterij Hommersom, gevestigd in Vuren. Als gespecialiseerde spuiterij en schadehersteller, staan zowel de klant als het leveren van een snelle, kwalitatief hoogwaardige service bij ons hoog in het vaandel. Dankzij onze uitgebreide kennis en ruime ervaring, leveren wij u kwaliteitswerk op maat vanuit onze uitgebreide garageruimte.

Het chassis van uw voertuig industrieel laten stralen

Wanneer u een bepaald oppervlak industrieel door ons laat stralen, dan creëert u een goede, vlakke basis, welke vervolgens kan worden bewerkt met lak of verf. Deze wijze van stralen is dé manier om oneffenheden en vuiligheden te verwijderen. Naast het stralen van een chassis, kunt u bij Spuiterij Hommersom in Vuren onder meer terecht voor:

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Informeer naar de mogelijkheden

Zou u graag het chassis van uw voertuig industrieel laten stralen door een expert in straal- en spuitwerkzaamheden? Heeft u specifieke vragen of behoefte aan gedegen advies op maat? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 183 201 131 of vul het contactformulier in. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.