Container spuiten

Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

Bij Spuiterij Hommersom in Vuren, nabij Gorinchem, kunt u uw portaalcontainer of andere container laten spuiten in de kleuren van uw onderneming. Wij hebben een eigen spuiterij waar we verschillende technieken gebruiken om uw voertuig zo te spuiten zoals u dat voor ogen heeft. Op deze manier maakt u een goede indruk wanneer uw container de weg op gaat. Onze medewerkers hebben veel ervaring met het spuiten van containers en diverse andere voertuigen. Hierbij gaan zij flexibel te werk en luisteren ze graag naar uw wensen. Of u nu een portaalcontainer of een andere container wilt laten spuiten, wij staan graag voor u klaar.

Laat uw container spuiten in de kleuren van uw onderneming

U kiest er zelf voor in welke kleuren of patronen u uw portaalcontainer wilt laten spuiten. Het is bij ons zelfs mogelijk om het logo van uw onderneming of reclame op uw container spuiten. In onze grote werkplaats in Vuren hebben we voldoende ruimte om containers, vrachtwagens of andere voertuigen te spuiten op de manier die u in gedachten heeft. Zelfs grote landbouwmachines zijn voor ons geen enkel probleem. Voordat we gaan spuiten, kijken we eerst of uw voertuig nog een andere behandeling nodig heeft, bijvoorbeeld industrieel stralen. Denkt u hierbij aan het verwijderen van roest en het aanbrengen van een roestvrije laag op uw voertuig. Zo bent u er meteen van verzekerd dat uw portaalcontainer of ander voertuig er goed uit komt te zien en nog jaren mee kan.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak een afspraak en geef uw wensen door

Heeft u al een idee hoe uw portaalcontainer of andere container eruit mag komen te zien en wilt u deze laten spuiten door onze ervaren medewerkers? Neem dan contact op met ons en maak een afspraak door te bellen naar +31 (0) 183 201 131. Natuurlijk zijn wij ook bereikbaar voor eventuele vragen of wanneer u graag wat meer informatie ontvangt over de verschillende mogelijkheden.