Containers stralen

Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

Zijn de containers van uw bedrijf vuil en wilt u deze vakkundig laten stralen? Dat laat u doen door een ware specialist als Spuiterij Hommersom. Wij zijn gespecialiseerd in straal- en spuitwerkzaamheden en staan klaar om u hierbij van dienst te zijn. Wanneer u uw container bij ons in Vuren langsbrengt, zorgen wij dat het vuil er vanaf wordt gestraald. Op die manier ziet uw container er weer mooi en strak uit.

Uw containers vakkundig laten stralen doet u bij ons

Bij onze straalwerkzaamheden werken wij op verschillende manieren. De stof die wij inzetten, hangt af van het materiaal dat gestraald moet worden. Wanneer u uw containers laat stralen, wordt roest, oude lak en verf ervan op vakkundige wijze af gehaald. Hierbij wordt bovendien geen gebruik gemaakt van chemische stoffen, dus zijn er ook geen gezondheidsrisico’s aan verbonden. Dit geldt bij het stralen van containers, maar ook bij bijvoorbeeld:Zorg voor een representatieve uitstraling voor uw bedrijf en laat uw containers en andere machines professioneel stralen door een Ă©chte specialist.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u interesse in het laten stralen van uw containers bij ons in Vuren, niet ver van Gorinchem? Informeer dan naar de mogelijkheden bij Hommersom. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen vanuit onze werkplaats. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 183 201 131.