Graafmachine stralen

Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

Graafmachines vormen de ruggengraat voor veel bouw- en grondverzetbedrijven. Graafmachines zijn krachtige machines, ontworpen om zwaar werk te verrichten. Om hun duurzaamheid en prestaties te waarborgen is regelmatig onderhoud vereist. Het stralen van uw graafmachines is de sleutel tot optimale duurzaamheid en topprestaties!


Wanneer uw graafmachines vol zitten met roest en vuil, doet u er verstandig aan om deze te laten stralen. Hiervoor kunt u bij ons terecht. Spuiterij Hommersom uit Vuren, niet ver van Gorinchem, staat graag voor u klaar. Vanuit onze werkplaats voeren wij diverse straalwerkzaamheden uit om een optimale basis te creëren op uw voertuig. Uw graafmachines zien er dan weer helemaal als nieuw uit!

Graafmachines en andere voertuigen laat u stralen door onze vakmensen

Graafmachines zijn blootgesteld aan talloze uitdagingen, waaronder zware belasting, stof, modder, rotsen en corrosieve materialen. Al deze omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat na verloop van tijd machinecomponenten worden aangetast. Dit zal resulteren in prestatieverlies en , bij verwaarlozing, tot mogelijk dure reparaties.


Doordat graafmachines vaak buiten en onderhevig zijn aan vocht is het mogelijk dat er roest en corrosie ontstaat. Door uw voertuig te stralen worden deze schadelijke lagen verwijdert en het oppervlak naar een roestvrije staat herstelt. Door te stralen creëren we een ruw, schoon oppervlak op uw graafmachine. Wanneer u ervoor kiest uw graafmachine te spuiten zorgt het gestraalde oppervlak dat de spuitlaag optimaal hecht. Door een goede hechting zal de levensduur verlengd worden.

Het stralen van machines en voertuigen behoort tot onze specialiteiten. Onze werknemers voeren de werkzaamheden op nauwkeurige en vakkundige wijze uit. Wanneer u uw graafmachines laat stralen, zorgen wij ervoor dat alles er weer strak uitziet. Dit doen wij bovendien zonder gebruik te maken van chemische stoffen, dus is stralen een milieuvriendelijke methode. Naast graafmachines laat u onder meer de volgende voertuigen bij ons stralen:Het stralen van uw graafmachine biedt talloze voordelen. Het verlengt de levensduur van de machines doordat u roest, corrosie en andere verontreinigende elementen op tijd verwijderd. Hiermee bespaart u ook kosten op vervanging en mogelijk dure reparaties.. Daarnaast leiden schone, roestvrije componenten tot verbeterde presentaties. Hierdoor kunt u efficiënter werk leveren.


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze diensten? Laat het ons weten, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Van uw auto stralen tot het stralen van machines zoals graafmachines tot andere diensten, zoals bijvoorbeeld het herstellen van lakschade; wij voeren het voor u uit. Indien u nog vragen heeft, neemt u eenvoudig contact met ons op. Hiervoor benadert u ons via +31 (0) 183 201 131.