Hoogwerkers spuiten

Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

Heeft u diverse hoogwerkers in uw garage staan en wilt u deze op professionele wijze laten spuiten? In dat geval staat Spuiterij Hommersom graag voor u klaar. In onze spuiterij in Vuren, in de buurt van Gorinchem, voeren wij spuitwerkzaamheden uit voor uiteenlopende opdrachtgevers. Ook grotere machines als hoogwerkers kunnen wij zeer nauwkeurig spuiten, zodat uw voertuig weer over een fraaie uitstraling beschikt.

Uw hoogwerkers en andere voertuigen laat u bij ons spuiten

Onze spuiterij beschikt over de juiste uitrusting voor diverse spuitwerkzaamheden, zowel grote als kleine. Het spuiten van grote voertuigen, zoals hoogwerkers en landbouwmachines, is voor ons dan ook geen enkel probleem. U bepaalt bovendien zelf hoe uw hoogwerker op industriƫle wijze gespoten moet worden. Wilt u de kleuren van uw huisstijl terugzien op het voertuig? Of vindt u het belangrijk dat uw logo zichtbaar is? Het kan allemaal bij Spuiterij Hommersom!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Deel uw wensen met ons

Wilt u spuitwerkzaamheden uit laten voeren door onze vakmensen? Neem dan contact met ons op en vertel ons uw wensen omtrent het spuiten van uw voertuigen, bijvoorbeeld uw hoogwerkers. Wij luisteren graag naar uw voorkeuren en schetsen u een helder beeld van de mogelijkheden als u belt naar +31 (0) 183 201 131 of ons contactformulier invult.