Industrieel spuitwerk

Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

Uw industrieel spuitwerk is in goede handen bij Spuiterij Hommersom, gevestigd in Vuren. In onze grote werkruimte hebben we genoeg plaats om nauwkeurig het spuitwerk aan uiteenlopende objecten en machines te verzorgen. Van machineonderdelen tot tuinhekken, we staan klaar om allerlei soorten industrieel spuitwerk te verrichten. Wilt u een grondige opknapbeurt waardoor uw materiaal op lange termijn kan doorgaan? Dan bent u bij ons op de juiste plaats!

Kwalitatief industrieel spuitwerk laten uitvoeren

Voordat we industrieel spuitwerk uitvoeren, kijken we graag even of we het object moeten gritstralen. Dan zorgen we ervoor dat de buitenkant van uw object of machine volledig ontdaan is van roestvlekken of lakresten. Daarna zorgen we graag voor een roestvrije laag op uw object. Bij het industrieel spuitwerk zelf beschikken we over vele opties en mogelijkheden. U heeft bijvoorbeeld de keuze om het gehele object in dezelfde kleur te laten spuiten. Indien u graag nog bepaalde accenten wilt, verwerken we die uiteraard ook op deskundige wijze. Wij werken met materiaal van hoge kwaliteit, zodat u een duurzame verflaag op uw voorwerp heeft. Dit geldt tevens bij het spuiten van grotere voertuigen, zoals:


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Op zoek naar een spuiterij? Stop met zoeken

Heeft u een bepaald object dat behoefte heeft aan industrieel spuitwerk bij ons in Vuren, niet ver van Gorinchem? Of bent u niet zeker of het wel mogelijk is om het gekozen voorwerp te spuiten? Bij beide vragen kunt u het best contact met ons opnemen via +31 (0) 183 201 131.