Lakschade herstellen

Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat de lakschade aan uw voertuig kan herstellen? Stop met zoeken en kom langs bij Spuiterij Hommersom in Vuren, nabij Gorinchem. Wij zijn uw ervaren schadehersteller in de regio en bieden altijd een uitstekende service aan. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis leveren wij kwaliteit die volledig voldoet aan uw wensen en eisen.

Schakel onze specialisten in om de lakschade aan uw voertuig te herstellen

Wanneer uw voertuig lakschade heeft opgelopen, wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk herstellen. Zeker wanneer u uw voertuig, zoals landbouwmachines, regelmatig gebruikt, is het zonde om met schade rond te blijven rijden. Onze medewerkers helpen u dan ook graag om de schade zo snel en efficiƫnt mogelijk te herstellen. Lakschade is iets waar u niet altijd invloed op heeft. Zo kan het onder andere gebeuren als uw voertuig geparkeerd staat en een ander voertuig er tegenaan rijdt. Het is hoe dan ook erg vervelend! In onze spuiterij in Vuren zorgen wij ervoor dat de lak van uw wagen goed beschermd is door er een extra laag coating op aan te brengen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en maak een afspraak

Heeft u lakschade aan uw voertuig en wilt u dit zo snel mogelijk laten herstellen? Of wilt u een auto, vrachtwagen of container laten spuiten in de kleuren van uw onderneming? Wij zijn u graag van dienst! Voor het maken van een afspraak neemt u telefonisch contact met ons op via +31 (0) 183 201 131. Ook wanneer u vragen heeft of wanneer u graag wat meer informatie wilt over de verschillende mogelijkheden staan onze medewerkers u graag te woord.