Machine spuiterij

Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

Zijn uw machines toe aan een opknapbeurt? Als u op zoek bent naar een professionele en betrouwbare spuiterij, bent u bij Spuiterij Hommersom op de juiste plek. Wij zijn uw specialist in het stralen en spuiten van uw machines. Onze jarenlange ervaring en grote werkplaats in Vuren, dichtbij Gorinchem, maken ons een geschikte partner voor uw klus. Bij Spuiterij Hommersom worden uw machines weer als nieuw. We gaan altijd voor een optimaal eindresultaat, welke machine u ook laat verzorgen.

We stralen en spuiten zowel grote als kleine machines

Om uw machines er representatief uit te laten zien is het belangrijk ze regelmatig te reinigen en van een nieuwe laag verf en lak te voorzien. Wij weten precies hoe we dat optimaal kunnen realiseren. Tijdens het straalproces wordt alle roest, oude verf en viezigheid verwijderd van het frame van uw machine. Vervolgens gaat uw machine door onze spuiterij, wat betekent dat we een prachtige nieuwe laag verf en/of beschermende lak aanbrengen op uw machine. Of u nu grote of kleine machines heeft, in onze werkplaats is altijd ruimte genoeg. Om die reden kunt u diverse soorten machines bij ons laten stralen en spuiten zoals uw landbouwmachines of trailers.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Spuiterij Gorinchem

Spuiterij Hommersom is gevestigd in Vuren. Dit is op steenworp afstand van Gorinchem. Wanneer u op zoek bent naar een spuiterij in Gorinchem zijn wij de spuiterij die u zoekt. Of het nu gaat om het spuit- en straalwerk of het herstellen van schade aan uw voertuigen, Spuiterij Hommersom staat klaar om u te helpen!


Laat uw wensen weten en plan een afspraak in

Bent u van plan uw machines te laten stralen en spuiten in onze garageruimte in Vuren? Spuiterij Hommersom staat graag voor u klaar. Maak direct een afspraak met een van onze experts. We beantwoorden graag uw vragen en lichten u in over ons werkproces, zodat u precies kunt beslissen welke diensten u graag wilt laten uitvoeren. Neem snel contact met ons op via +31 (0) 183 201 131.