Roestbescherming voor uw graafmachine nabij Gorinchem

Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

Als u graag een laag roestbescherming wilt aanbrengen op uw graafmachine, dan laat u dit doen door Spuiterij Hommersom in Vuren, nabij Gorinchem. Dankzij onze jarenlange ervaring leveren wij vanuit onze uitgebreide werkplaats kwaliteitswerk volledig naar wens. Wees ervan verzekerd dat uw graafmachine of ander voertuig nog jarenlang meegaat en laat roestbescherming aanbrengen in onze industriële spuiterij door onze experts nabij Gorinchem.

Laat roestbescherming aanbrengen op uw graafmachine door onze experts uit Gorinchem

Wanneer u ervoor kiest om een laag roestbescherming te laten aanbrengen op uw graafmachine, gaat onze spuiterij nabij Gorinchem grondig te werk. We zullen beginnen met het grondig stralen en spuiten van uw voertuig zodat alle vuil- en verfresten worden verwijderd. Vervolgens beginnen we met het schooperen van de wagen. Bij dit proces wordt een coating aangebracht die uw graafmachine volledig bestendig maakt tegen roest en oxidatie. Ook als u andere voertuigen, bijvoorbeeld een vrachtwagen, roestbestendig wilt laten maken, zijn wij dé expert om te contacteren.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Verleng de levensduur van uw graafmachine

Wees verzekerd van een lange levensduur van uw graafmachine door deze roestbestendig te laten maken. Ga met ons in gesprek en plan vandaag nog uw afspraak in Vuren in. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 183 201 131. Het is ook mogelijk om eenvoudig het contactformulier in te vullen via onze website.