Schade aan bedrijfswagen herstellen

Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de schade aan uw bedrijfswagen op kwalitatieve wijze kan herstellen? Spuiterij Hommersom brengt uw bedrijfswagen weer in topconditie. Wij repareren uw bedrijfswagen op vakkundige wijze, zodat deze weer als nieuw is. U ziet uw bedrijfswagen na schadeherstel weer terug in no-time!


Al jarenlang werken we met schade aan bedrijfswagens en bestelbussen, maar ook allerlei andere voertuigen zijn weer volledig hersteld uit onze ruime garage gekomen. We zijn dan ook een uitstekende schadehersteller voor uw bedrijfswagen. Schakel ons in bij schade van allerlei schaal, of het nu om grote componenten of kleine krasjes gaat. We behandelen schade aan uw bedrijfswagen grondig en met hoge kwaliteit in onze garage.


De professionals in het team van Spuiterij Hommersom beschikken over alle expertise om schade van allerlei soort te herstellen. De hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken zorgen er bij Spuiterij Hommersom voor dat ons herstelwerk naadloos aansluit bij het oorspronkelijke design en de lakkleur van onze bedrijfswagen. Breng uw bedrijfswagen bij ons en profiteer van het duurzaam prachtig opgeknapte voertuig dat u terug krijgt!

Schade aan uw bedrijfswagen lossen we snel en vakkundig op

De professionals van Spuiterij Hommersom doen er graag alles aan om de schade aan uw bedrijfswagen grondig te herstellen. Zo gaan de voertuigen die bij ons vandaan komen, weer veilig en volledig functioneel de weg op. Spuiterij Hommersom repareert niet enkel uw bedrijfswagen, maar ook voor vrachtwagens, bestelbussen, graafmachines of touringcars draaien we onze hand niet om. In onze grote werkruimte kunnen we ook grotere voertuigen uitstekend herstellen. Ook lakschade herstellen wij zonder problemen voor u.


Behalve het repareren van schade aan bedrijfswagens, kunt u ons ook inschakelen voor spuitwerk, stralen en schooperen. We realiseren dan uw wensen in een mooi ontwerp, waarmee u opvalt op de weg. Zo kunt u de uitstraling van uw onderneming aan een brede omgeving communiceren. Profiteer van ons brede arsenaal aan technieken!


Spuiterij Hommersom begrijpt als geen ander dat tijd kostbaar is, zeker ook wanneer het bedrijfswagens betreft. We zorgen voor daarom voor een efficiƫnt herstelproces, zodat uw bedrijfswagen zo snel mogelijk de weg weer op kan.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Nood bij herstel? Neem contact op!

Uw bedrijfswagen moet er uiteraard representatief uitzien, wat betekent dat deze in ieder geval zonder schade rondrijdt en ook een net uiterlijk heeft. Op deze manier maakt u een goede indruk bij klanten waar u langskomt. Wilt u schade aan uw bedrijfswagen zo snel mogelijk herstellen? Neem contact met ons op via +31 (0) 183 201 131. De medewerkers van Spuiterij Hommersom staan altijd klaar in de werkplaats in Vuren om u te woord te staan, de nodige informatie te verschaffen en uw vragen te beantwoorden.