Schade aan bedrijfsauto laten verhelpen

Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

Schade aan uw bedrijfsauto laten verhelpen? Schade aan een bedrijfsauto is vervelend en kan een flinke tegenslag zijn, maar gelukkig is er een oplossing die je voertuig snel weer in topconditie kan brengen. Laat uw bedrijfsauto repareren door Spuiterij Hommersom! Bij onze autospuiterij begrijpen we het belang van een representatieve bedrijfsauto. Daarom zorgen wij dat de schade altijd zo snel mogelijk weer wordt hersteld op een vakkundige manier. Door gebruik te maken van onze professionele diensten kunt u er op vertrouwen dat uw voertuig weer teruggebracht wordt in perfecte staat.


Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het herstel van schade aan bedrijfsauto's en helpen u dan ook graag met uw bestelbus. U kunt ons inschakelen voor onderhoud van elke schaal, van de vervanging van volledige componenten tot het herstel van schade aan een klein onderdeel van uw bedrijfsauto. In onze ruime werkplaats in Vuren behandelen wij de schade aan uw wagen grondig en correct.


Ons gehele team van professionals beschikt over de kennis en expertise om een breed scala aan schade te herstellen. Of het hierbij nu gaat om kleine deukjes of om grotere carroserieschade. Hierbij maken we gebruik van geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen. Op deze manier zorgen we dat herstelwerk naadloos aansluit bij de oorspronkelijke lakkleur en afwerking van je bedrijfsauto. Het resultaat is niet alleen een voertuig dat er weer als nieuw uitziet, maar ook duurzaam is en lang mooi blijft.

Wij lossen schade aan bedrijfsauto snel en op vakkundige wijze op

Spuiterij Hommersom doet er graag alles aan om de schade aan uw bedrijfsauto grondig herstellen, zodat ze weer volledig functioneel de weg op gaan. Bij tweedehandsvoertuigen vinden we het altijd verstandig om eerst het schaderapport op te vragen. Wist u trouwens dat we niet alleen schade aan uw bedrijfswagen herstellen, maar aan elk mogelijk voertuig? Zo behandelden we ook schade aan uw bestelauto, vrachtwagen, bestelbus, touringcar en graafmachine. Onze grote werkruimte leent zich namelijk ook voor herstelwerken aan grotere voertuigen.


Naast de behandeling van de schade aan uw bedrijfswagens, schakelt u ons ook in voor spuitwerk, stralen en schooperen. Daarin gaan wij flexibel te werk met uw idee, waarbij een mooi ontwerp de prioriteit is. Het doel van bedrijfswagens is namelijk de uitstraling van uw onderneming aan de brede omgeving communiceren. Om dat te realiseren, hebben wij een breed arsenaal aan technieken ter beschikking.


Bij Spuiterij Hommersom begrijpen we ook dat tijd kostbaar is, zeker als dit gaat om bedrijfsauto's. Om te zorgen dat uw bedrijfsauto weer zo snel mogelijk de weg op kan zorgen we dat het herstel proces zo efficiƫnt mogelijk verloopt.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Dringend herstel nodig? Laat het weten!

U wilt natuurlijk dat uw bedrijfswagen er representatief uitziet en zonder schade rondrijdt. Zo maakt u direct een goede eerste indruk bij de klanten waar u komt. Heeft u schade aan uw bedrijfsbus en wilt u deze zo snel mogelijk verhelpen? Onze werknemers staan altijd klaar in onze werkplaats in Vuren om de schade aan uw bedrijfswagen te herstellen. Om van onze service gebruik te maken, belt u eenvoudigweg naar +31 (0) 183 201 131. Daar beantwoorden we ook graag al uw vragen of opmerkingen.