Schade aan bedrijfswagens laten verhelpen

Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

Schade aan bedrijfswagens is altijd vervelend en daarom wilt u dit natuurlijk laten oplossen door een ervaren autoschadebedrijf. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het herstel van schade aan bedrijfswagens en helpen u dan ook graag met uw bestelbus. U schakelt ons in voor onderhoud van elke schaal, van de vervanging van volledige componenten tot het herstel van schade aan een klein onderdeel van uw bestelbus. In onze ruime werkplaats in Vuren behandelen wij de schade aan uw wagen grondig en correct.

Wij lossen schade aan bedrijfswagens snel en op vakkundige wijze op

Spuiterij Hommersom wil graag de schade aan uw bedrijfswagens grondig herstellen, zodat ze weer volledig functioneel de weg op gaan. Bij tweedehandsvoertuigen vinden we het altijd verstandig om eerst het schaderapport op te vragen. Wist u trouwens dat we niet alleen schade aan uw bedrijfswagen herstellen, maar aan elk mogelijk voertuig? Zo behandelden we ook schade aan uw bestelauto, vrachtwagen, bestelbus, touringcar en graafmachine. Onze grote werkruimte leent zich namelijk ook voor herstelwerken aan grotere voertuigen. Naast de behandeling van de schade aan uw bedrijfswagens, schakelt u ons ook in voor spuitwerken. Daarin gaan wij flexibel te werk met uw idee, waarbij een mooi ontwerp de prioriteit is. Het doel van bedrijfswagens is namelijk de uitstraling van uw onderneming aan de brede omgeving communiceren. Om dat te realiseren, hebben wij een breed arsenaal aan technieken ter beschikking.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Dringend herstel nodig? Laat het weten!

U wilt natuurlijk dat uw bestelbus er representatief uitziet en zonder schade rondrijdt. Zo maakt u direct een goede eerste indruk bij de klanten waar u komt. Heeft u schade aan uw bestelbus en wilt u deze zo snel mogelijk verhelpen? Onze werknemers staan altijd klaar in onze werkplaats in Vuren om de schade aan uw bedrijfswagens te herstellen. Om van onze service gebruik te maken, belt u eenvoudigweg naar +31 (0) 183 201 131. Daar beantwoorden we ook graag al uw vragen of opmerkingen.