Schade aan bedrijfswagens laten verhelpen

Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

Bedrijfswagens zijn voor veel bedrijven cruciaal voor het leveren van goederen, het ontmoeten van klanten en het ondersteunen van uw bedrijfsvoering. Schade aan bedrijfswagens is dan ook erg vervelend en daarom wilt u dit natuurlijk laten oplossen door een ervaren autoschadebedrijf. Dat is waar wij in beeld komen. 


Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het herstel van schade aan bedrijfswagens en helpen u dan ook graag met uw bestelbus. U schakelt ons in voor onderhoud van elke schaal, van de vervanging van volledige componenten tot het herstel van schade aan een klein onderdeel van uw bestelbus. Dus of de schade nu is ontstaan door slijtage, vandalisme, weersomstandigheden of een verkeersongeval, in onze ruime werkplaats in Vuren behandelen wij de schade aan uw wagen grondig en correct.

Wij lossen schade aan bedrijfswagens snel en op vakkundige wijze op

Spuiterij Hommersom wil graag de schade aan uw bedrijfswagens grondig herstellen, zodat ze weer volledig functioneel en veilig de weg op gaan. Wij vinden het vooraf altijd verstandig om bij het herstel van tweedehandsvoertuigen eerst een schaderapport op te vragen. Wist u trouwens dat we niet alleen schade aan uw bedrijfswagen herstellen, maar aan elk mogelijk voertuig? Zo behandelden we ook schade aan uw vrachtwagen, bestelbus, touringcar en graafmachine. Onze grote werkruimte leent zich namelijk ook voor herstelwerken aan grotere voertuigen. Naast de behandeling van de schade aan uw bedrijfswagens, schakelt u ons ook in voor spuitwerken. Daarin gaan wij flexibel te werk met uw idee, waarbij een mooi ontwerp de prioriteit is. Het doel van bedrijfswagens is namelijk de uitstraling van uw onderneming aan de brede omgeving communiceren. Om dat te realiseren, hebben wij een breed arsenaal aan technieken ter beschikking.


Onze schadehersteldiensten

Bij Spuiterij Hommersom begrijpen we het belang van snel en kwalitatieve schadehersteldiensten voor uw bedrijfswagens. Daarom staat ons team van ervaren professionals voor uw klaar. Wij kunnen u helpen bij onder andere:


  • Spuiten
  • Stralen
  • Schooperen


Voor snelle, betrouwbare en hoogwaardige schadehersteldiensten voor uw bedrijfswagens kunt u vertrouwen op Spuiterij Hommersom!

Spuiten

Spuiten is het proces van het aanbrengen van een nieuwe verflaag of beschermende laag op een materiaal. In het merendeel van de gevallen gaat dit over voertuigen en metalen. Ter voorbereiding op dit proces wordt een voertuig eerst gestraald en geschoopeerd om het beste resultaat te behalen. Met onze geavanceerde spuittechnieken zorgen we voor een naadloze afwerking na herstelwerkzaamheden, zodat uw bedrijfswagen er weer als nieuw uitziet. Voorafgaand aan het spuiten zijn nog twee stappen nodig: stralen en schooperen.


Stralen

Stralen is het kaal maken van een oppervlakte van harde metalen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zandstralen, het zand wordt onder hoge druk op het oppervlak gespoten en zo wordt oude verf en roest verwijdert. Met behulp van een compressor wordt er met perslucht zogenaamde gritkorrels tegen een bepaald oppervlakte geblazen om een schuureffect te creƫren. Stralen is de meest effectieve manier om roest en verf te verwijderen van harde materialen en wordt ook steeds vaker ingezet.


Schooperen

Stralen, schooperen en daarna pas spuiten. Om tot het beste eindresultaat te komen volgen wij deze volgorde bij Spuiterij Hommersom. Schooperen is het proces wat komt na stralen. Tijdens het schooperen wordt het te behandelen materiaal optimaal beschermt tegen roest. Dit wordt ook wel metaliseren genoemd. Tijdens het schooperen wordt een corrosiebestendige, slijtvaste laag aangebracht op het materiaal voorafgaand aan het spuiten.Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Dringend herstel nodig? Laat het weten!

U wilt natuurlijk dat uw bestelbus er representatief uitziet en zonder schade rondrijdt. Zo maakt u direct een goede eerste indruk bij de klanten waar u komt. Heeft u schade aan uw bestelbus en wilt u deze zo snel mogelijk verhelpen? Onze werknemers staan altijd klaar in onze werkplaats in Vuren om de schade aan uw bedrijfswagens te herstellen. Om van onze service gebruik te maken, belt u eenvoudigweg naar +31 (0) 183 201 131. Daar beantwoorden we ook graag al uw vragen of opmerkingen.