Schade aan uw bestelbus laten verhelpen

Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

Heeft u schade aan uw bestelbus? Zoekt u een betrouwbare partner voor het repareren van schade aan uw bestelbus? Geen zorgen! Dan bent u bij onze spuiterij aan het juiste adres! Onze reparatiediensten kunnen uw bestelbus weer als nieuw maken. Door onze ervaring met het repareren van allerlei soorten schade aan bestelbussen zijn wij gespecialiseerd in het repareren van alle soorten schade aan bestelbussen en zorgen ervoor dat u weer veilig en comfortabel de weg op kunt.


Of het nu gaat om kleine krassen of deuken, of om grotere schade zoals vervormingen of roestvorming, wij hebben de kennis en kunde in huis om uw bestelbus er weer als nieuw uit te laten zien. In onze ruime werkplaats in Vuren behandelen wij de schade aan uw wagen grondig en correct.

Wij repareren schade aan uw bestelbus snel professioneel


Spuiterij Hommersom heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij werken daarom alleen met de beste materialen en modernste technieken om de schade aan uw bestelbus te herstellen. Wij begrijpen dat u uw bestelbus niet lang kunt missen, daarom zorgen wij ervoor dat de reparatie zo snel mogelijk wordt uitgevoerd.


Spuiterij Hommersom wil graag de schade aan uw bestelbus grondig herstellen, zodat deze weer volledig functioneel de weg op kan gaan. Bij tweedehandsvoertuigen vinden we het altijd verstandig om eerst het schaderapport op te vragen. Wist u trouwens dat we niet alleen schade aan uw bedrijfswagen herstellen, maar aan elk mogelijk voertuig? Zo kunt u ook bij ons terecht voor schade aan uw bedrijfsauto, vrachtwagen, bestelbus, touringcar en graafmachines. Dit is mogelijk door onze grote werkruimte die zich perfect leent voor het herstel van grotere voertuigen.


Wij zijn uw spuiterij bij autoschade! Naast de behandeling van de schade aan uw bestelbus of ander voertuig, schakelt u ons bijvoorbeeld ook in voor spuitwerk. Hierin gaan wij flexibel te werk met uw idee, waarbij een mooi ontwerp de prioriteit is.


Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van het repareren van schade aan bestelbussen of één van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij onze spuiterij. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de mogelijkheden.Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Dringend herstel nodig? Laat het weten!

U wilt natuurlijk dat uw bestelbus er representatief uitziet en zonder schade rondrijdt. Zo maakt u direct een goede eerste indruk bij de klanten waar u komt. Heeft u schade aan uw bestelbus en wilt u deze zo snel mogelijk verhelpen? Onze werknemers staan altijd klaar in onze werkplaats in Vuren om de schade aan uw bedrijfswagens te herstellen. Om van onze service gebruik te maken, belt u eenvoudigweg naar +31 (0) 183 201 131. Daar beantwoorden we ook graag al uw vragen of opmerkingen. Neem dus zeker contact met ons op.