Schade aan uw bestelbussen repareren

Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

Hebben uw bestelbussen schade? Zoekt u een betrouwbare partner voor het repareren van de schade aan uw bestelbussen? Dan bent u bij spuiterij Hommersom aan het juiste adres! Onze vakspecialisten kunnen uw bestelbussen weer als nieuw maken. Door onze ervaring met het repareren van allerlei soorten schade zijn wij gespecialiseerd in het repareren van alle soorten schade aan bestelbussen en zorgen wij ervoor dat u weer veilig en comfortabel de weg op kunt.


Spuiterij Hommersom heeft de kennis en kunde in huis om uw bestelbus er weer als nieuw uit te laten zien. Of het nu gaat om kleine krassen of deuken, of om grotere schade zoals vervormingen of roestvorming. In onze ruime werkplaats in Vuren behandelen wij de schade aan uw wagen grondig en correct.

Wij repareren schade aan uw bestelbussen snel professioneel


Spuiterij Hommersom heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom werken wij uitsluitend met de beste materialen en modernste technieken om de schade aan uw bestelbussen te herstellen. Wij begrijpen dat u uw bestelbussen niet lang kunt missen, daarom zorgen wij ervoor dat de reparatie zo snel mogelijk wordt uitgevoerd.


Wij zorgen dat u weer volledig functioneel de weg op kan gaan door de schade aan uw bestelbussen grondig te herstellen. Bij tweedehandsvoertuigen vinden we het altijd verstandig om eerst het schaderapport op te vragen. U kunt bij ons overigens terecht voor meer dan alleen schade aan uw bestelbus. Wij repareren elk mogelijk voertuig. Zo kunt u ook bij ons terecht voor schade aan uw bedrijfsauto, vrachtwagen, bestelbus, touringcar en graafmachine. Dit is mogelijk door onze grote werkruimte die zich perfect leent voor het herstel van grotere voertuigen.


Naast de behandeling van de schade aan uw bestelbussen, kunt u ons ook inschakelen voor het spuiten van uw hoogwerkers, container en meer. Hierin gaan wij flexibel te werk met uw idee, waarbij een mooi ontwerp de prioriteit is.


Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van het repareren van schade aan bestelbussen of één van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij onze spuiterij. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de mogelijkheden.Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Dringend herstel nodig? Laat het weten!

U wilt natuurlijk dat uw bestelbus er representatief uitziet en zonder schade rondrijdt. Zo maakt u direct een goede eerste indruk bij de klanten waar u komt. Heeft u schade aan uw bestelbus en wilt u deze zo snel mogelijk verhelpen? Onze werknemers staan altijd klaar in onze werkplaats in Vuren om de schade aan uw bedrijfswagens te herstellen. Om van onze service gebruik te maken, belt u eenvoudigweg naar +31 (0) 183 201 131. Daar beantwoorden we ook graag al uw vragen of opmerkingen. Neem dus zeker contact op.