Schade aan graafmachines

Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

Een herstel van de schade aan uw graafmachines vergt een deskundige aanpak. Zo moet u in sommige gevallen grote onderdelen vervangen en bij andere schades heel nauwkeurig een kleine component herstellen. In beide gevallen rekent u bij ons op een goede dienstverlening. Spuiterij Hommersom heeft namelijk al jaren ervaring in schadeherstel en spuitwerk. We herstellen niet alleen de schade aan graafmachines, maar ook aan vrachtwagens, touringcars, trailers, bussen en allerlei andere objecten zoals tuinhekken.

De schade aan uw graafmachines zijn snel verleden tijd

Van het uitdeuken van blikschade tot een volledig component van het exterieur vervangen, wij maakten het reeds allemaal mee. Daarom weten wij als schadehersteller precies hoe een grondig herstel efficiƫnt wordt uitgevoerd. Bij gevallen van grote schade raden we aan om eerst industrieel te stralen. Dan verwijderen we alle oneffenheden zoals roestvlekken en verfresten. Daarna voorzien we uw voertuig graag van een roestvrije laag. In vele gevallen van schade aan een van uw graafmachines is een spuitbeurt nodig. Wij voeren die zodanig uit dat uw toestel er weer zo goed als nieuw uitziet. Onze vakkundige en grondige aanpak zorgt ervoor dat een volgend bezoek aan een herstelbedrijf een ver vooruitzicht is. Een vrachtwagen voorzien we eveneens van dezelfde service bij ons in Vuren, dicht bij Gorinchem.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

De mogelijkheden zijn eindeloos

Wanneer een van uw graafmachines schade oploopt, communiceren we graag met u over onze werkwijze. Wij leggen u graag de herstelwerken uit en bieden u advies aan om schade te voorkomen. Voor het vastleggen van een afspraak of vragen over ons bedrijf in Vuren, helpen we u graag verder als u belt naar +31 (0) 183 201 131.