Professioneel schade laten verhelpen aan uw vrachtwagen

Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

Schade vrachtwagens laten verhelpen

Wanneer je afhankelijk bent van je vrachtwagen voor bedrijfsactiviteiten kan schade aan je voertuig een groot probleem zijn. Veel bedrijven maken gebruik van een bestelbus of vrachtwagen voor werknemers. Bij schade hieraan wilt u dat deze natuurlijk zo snel mogelijk weer is hersteld en uw voertuig weer veilig de weg op kan. Wij helpen u hierbij graag verder.


Voor het professioneel herstellen van de schade aan uw vrachtwagen komt u naar Spuiterij Hommersom in Vuren, nabij Gorinchem. Dankzij onze jarenlange ervaring en met onze kennis zijn wij in staat om u een uitstekende dienstverlening aan te bieden. Onze goede service zorgt ervoor dat u snel weer met een gerust hart de weg op kunt.

Kom voor het herstel van schade aan uw vrachtwagen langs bij de specialist

Wanneer u schade heeft aan uw vrachtwagen, wilt u deze natuurlijk weer zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Onze medewerkers zijn specialisten in hun vakgebied en zorgen voor een uitstekend schadeherstel aan uw vrachtwagen. Om er snel achter te komen wat de schade aan uw voertuig is, kunt u ook altijd een schaderapport opvragen. Wij lopen het rapport met u na en dragen diverse oplossingen aan voor vakkundig schadeherstel van uw vrachtwagen. U kunt bij ons bovendien ook terecht voor het herstellen van lakschade aan uw auto, het laten spuiten van uw voertuig het stralen van containers.

Schadeherstel vrachtwagens

Een ongeluk zit helaas in een klein hoekje en alleen al een klein paaltje kan de nodige lak of bumperschade veroorzaken. Ook zijn wagens snel vatbaar voor een kras, deuk of scheur. Bij het herstellen van uw vrachtwagen kijken we niet enkel en alleen naar de schade aan de buitenkant. Ook letten we op de algehele veiligheid van uw voertuig. Zo weet u dat uw voertuig, na een schadebehandeling bij Spuiterij Hommersom, weer geheel veilig de weg op kan. Na het herstellen van de schade aan uw truck of vrachtwagen kunt u uw voertuig ook opnieuw laten spuiten in onze truckspuiterij. Hiermee is uw vrachtwagen zowel van binnen als van buiten weer in perfecte staat! Bovendien is hij ook gelijk, door onze hoogwaardige verf- en lakmaterialen, beter beschermd tegen de verschillende weersomstandigheden.


Aanvullende diensten

Wij zijn er niet enkel en alleen voor het herstellen van schade aan uw vrachtwagen. We helpen u ook graag bij schade aan uw bedrijfswagen of andere voertuigen. Naast schadeherstel in Gorinchem en omgeving staan wij ook voor u klaar als het gaat om het spuiten, stralen of schooperen van uw vrachtwagen of andere voertuigen. Kortom, als u zoekt naar een professioneel, betrouwbaar en veelzijdige spuiterij om uw schade te verhelpen en uw vrachtwagen een algehele upgrade te geven bent u bij ons aan het juiste adres. Dus ook voor uw vrachtwagen spuiten in Gorinchem komt u naar Spuiterij Hommersom!


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak gebruik van onze expertise

Heeft u vragen over schadeherstel dat wij uitvoeren aan uw vrachtwagen of ander voertuig, bijvoorbeeld schade aan uw graafmachines? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van deskundig advies over de mogelijkheden bij ons in Vuren. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 183 201 131. Ook voor het maken van een afspraak neemt u telefonisch contact met ons op.