Professioneel schade laten verhelpen aan uw vrachtwagen

Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

Wanneer je afhankelijk bent van je vrachtwagen voor bedrijfsactiviteiten kan schade aan je voertuig een groot probleem zijn. Veel bedrijven maken gebruik van een bestelbus of vrachtwagen voor werknemers. Bij schade hieraan wilt u dat deze natuurlijk zo snel mogelijk weer is hersteld en uw voertuig weer veilig de weg op kan. Wij helpen u graag.


Voor het professioneel herstellen van de schade aan uw vrachtwagen komt u naar Spuiterij Hommersom in Vuren, nabij Gorinchem. Dankzij onze jarenlange ervaring en met onze kennis zijn wij in staat om u een goede dienstverlening aan te bieden. Onze uitstekende service zorgt ervoor dat u weer met een gerust hart de weg op kunt.

Kom voor het herstel van schade aan uw vrachtwagen langs bij de specialist

Wanneer u schade heeft aan uw vrachtwagen, wilt u deze natuurlijk weer zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Onze medewerkers zorgen voor goed schadeherstel aan uw vrachtwagen. Om er snel achter te komen wat de schade aan uw voertuig is, kunt u ook altijd een schaderapport opvragen. Wij lopen het rapport met u na en dragen diverse oplossingen aan voor vakkundig schadeherstel van uw vrachtwagen. U kunt bij ons bovendien ook terecht voor het herstellen van lakschade aan uw auto of het laten spuiten van uw voertuig of portaalcontainer.

Een ongeluk zit helaas in een klein hoekje en alleen al een klein paaltje kan de nodige lak of bumperschade veroorzaken. Ook zijn wagens snel vatbaar voor een kras, deuk of scheur. Bij het herstellen van uw vrachtwagen kijken we niet enkel en alleen naar de schade aan de buitenkant. Ook letten we op de algehele veiligheid van uw voertuig. Zo bent weet u dat uw voertuig, na een schadebehandeling bij Spuiterij Hommersom, weer geheel veilig de weg op kan. 


Wij zijn er niet enkel en alleen voor het herstellen van schade aan uw vrachtwagen. We helpen u ook graag bij schade aan uw bestelbussen of andere voertuigen. Naast schadeherstel staan wij ook voor u klaar als het gaat om het spuiten, stralen of schooperen van uw vrachtwagen of andere voertuigen. 


Kortom, als u zoekt naar een professioneel, betrouwbaar en veelzijdige spuiterij om uw schade te verhelpen en uw vrachtwagen een algehele upgrade te geven bent u bij ons aan het juiste adres.Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak gebruik van onze expertise

Heeft u vragen over schadeherstel dat wij uitvoeren aan uw vrachtwagen of ander voertuig, bijvoorbeeld een graafmachine? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van deskundig advies over de mogelijkheden bij ons in Vuren. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 183 201 131. Ook voor het maken van een afspraak neemt u telefonisch contact met ons op.