Schadeherstel bij Gorinchem

Spoedig herstel van hoge kwaliteit

Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

Bij een autoschade wilt u natuurlijk een snel en grondig herstel dat vakkundig wordt uitgevoerd. In onze grote garageruimte in Vuren, nabij Gorinchem, gaan onze ervaren medewerkers zorgvuldig voor u aan de slag. Want als je auto schade heeft opgelopen, wil je dit natuurlijk zo snel en professioneel mogelijk laten herstellen. Of het nu gaat om kleine deuken, krassen of grotere schade, het is belangrijk om een ervaren schadeherstelbedrijf te vinden dat de auto weer als nieuw kan maken.


Bovendien lossen wij niet alleen kleinschalige mankementen op, maar we vervangen indien nodig ook grote componenten van uw bedrijfswagen. Zo kun je snel weer veilig de weg op en genieten van een mooie en goed onderhouden auto.


Dus als u op zoek bent naar een gespecialiseerde spuiterij en schadehersteller waar kwaliteit en snelle service belangrijk zijn, dan bent u van harte welkom bij Spuiterij Hommersom in Vuren, nabij Gorinchem. Wij staan klaar voor alle mogelijke werkzaamheden aan uw bedrijfswagen. Dankzij onze jarenlange ervaring leveren wij vanuit onze uitgebreide garageruimte kwaliteitswerk volledig volgens uw wensen. Bij ons schadebedrijf in de buurt van Gorinchem gaan we zowel voor een spuitopdracht als schadeherstel grondig te werk aan de hand van duidelijke afspraken en advies.

Bij autoschade maakt u gebruik van onze expertise voor goed herstel

Wij streven ernaar om het herstel van uw voertuig zo vlot en aangenaam mogelijk te laten verlopen. Tijdens het herstel van uw autoschade kan het echter voorkomen dat we nog andere schades zien of dat de schade erger is dan aanvankelijk gedacht. Transparantie en communicatie staan te allen tijde centraal bij ons autoschadebedrijf in Vuren, regio Gorinchem, daarom laten wij u weten welke herstelwerkzaamheden wij hebben uitgevoerd. Dit schaderapport lopen we graag even met u na. Met een specialisatie in onder andere het herstellen van schade aan bedrijfsauto's kunt u ook voor grotere opdrachten bij ons terecht. Wij zorgen voor snel en efficiënt herstel bij de opgelopen autoschade, zodat u de voertuigen snel weer actief heeft in uw wagenpark.


Bij het schadeherstel van auto's wordt er gebruik gemaakt van geavanceerde technieken en moderne apparatuur om de schade zo efficiënt mogelijk te herstellen. Denk hierbij aan spotrepair, waarbij alleen het beschadigde deel van de auto wordt behandeld in plaats van het hele paneel te vervangen. Hierdoor kan de reparatie snel worden uitgevoerd en bespaar je op kosten.Spuiterij Hommerson herstelt elk mogelijk voertuig

Door de jaren heen hebben we niet alleen gewerkt aan personen- en bedrijfsauto’s. Zo zijn de medewerkers van ons autoschadebedrijf ook goed bekend met het schadeherstel van vrachtwagens, touringcars, trailers, bussen en graafmachines. Ongeacht welk voertuig u gebruikt in uw onderneming, bij ons autoschadebedrijf kunt u terecht voor het herstel van allerlei autoschade. In onze spuiterij brengen wij tevens een nieuwe laklaag aan of voeren we een roestwerende behandeling uit door een extra laag coating aan te brengen. Dit proces noemen we schooperen. Daarmee bent u zeker dat de lak op uw wagen goed beschermd is. Kortom: bij spuiterij Hommersom is schade aan uw voertuig snel verleden tijd.Nood aan herstel van uw autoschade? Schakel ons in!

Wilt u zo snel mogelijk weer de baan op met een auto die volledig in orde is? Dan staan wij als autoschadebedrijf voor u klaar! Informeer ons over de schade en wij helpen u graag verder. Onze medewerkers leggen graag uit wat er precies moet gebeuren en wat de kosten daarvoor zijn. Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0) 183 201 131.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Van begin tot eind, een perfect resultaat