Professioneel schadeherstel van uw vrachtwagen

Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens


Voor professioneel schadeherstel van de schade aan uw vrachtwagen komt u naar Spuiterij Hommersom in Vuren, nabij Gorinchem. Als geen ander begrijpen wij hoe belangrijk het is dat uw voertuig in topconditie blijft. Helaas kan het voorkomen dat uw vrachtwagen schade oploopt door een ongeval, botsing of andere omstandigheden. Voor het schadeherstel aan uw vrachtwagen kunt u gelukkig volledig vertrouwen op ons team professionals.


Bij Spuiterij Hommersom begrijpen we dat u uw voertuigen zo snel mogelijk weer veilig en in topconditie op de weg wilt hebben. Daarom bieden wij een efficiƫnte en gestroomlijnde service die ervoor zorgen dat de nodige reparaties zo snel mogelijk worden uitgevoerd.


Dankzij onze jarenlange ervaring en met onze kennis zijn wij in staat om u een goede dienstverlening aan te bieden. Onze uitstekende service zorgt ervoor dat u snel weer met een gerust hart de weg op kunt om kilometers te maken.

Kom voor schadeherstel van uw vrachtwagen langs bij de specialist

Of het nu gaat om kleine deuken en krassen of grotere structurele schade, wij bezitten de kennis en ervaring om uw vrachtwagen weer in optimale staat terug te brengen.


We begrijpen dat dat uw vrachtwagens een belangrijk onderdeel zijn van uw bedrijf. Wanneer u schade heeft aan uw vrachtwagen, wilt u deze natuurlijk weer zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Onze medewerkers zorgen voor goed schadeherstel aan uw vrachtwagen. Om er snel achter te komen wat de schade aan uw voertuig is, kunt u ook altijd een schaderapport opvragen. Wij lopen het rapport met u na en dragen diverse oplossingen aan voor vakkundig schadeherstel van uw vrachtwagen. U kunt bij ons bovendien ook terecht voor het herstellen van lakschade aan uw auto of het laten spuiten van uw voertuig of portaalcontainer.


Door te kiezen voor Spuiterij Hommersom kiest u voor een professioneel herstel aan uw vrachtwagen. Wij zorgen dat uw voertuig zo snel mogelijk weer veilig op de weg kan.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak gebruik van onze expertise

Heeft u vragen over schadeherstel dat wij uitvoeren aan uw vrachtwagen of ander voertuig, bijvoorbeeld een bestelbus? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van deskundig advies over de mogelijkheden bij ons in Vuren. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 183 201 131. Ook voor het maken van een afspraak neemt u telefonisch contact met ons op.