Professioneel schadeherstel van uw vrachtwagen

Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

Voor professioneel schadeherstel van de schade aan uw vrachtwagen komt u naar Spuiterij Hommersom in Vuren, nabij Gorinchem. Dankzij onze jarenlange ervaring en met onze kennis zijn wij in staat om u een goede dienstverlening aan te bieden. Onze uitstekende service zorgt ervoor dat u weer met een gerust hart de weg op kunt.

Kom voor schadeherstel van uw vrachtwagen langs bij de specialist

Wanneer u schade heeft aan uw vrachtwagen, wilt u deze natuurlijk weer zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Onze medewerkers zorgen voor goed schadeherstel aan uw vrachtwagen. Om er snel achter te komen wat de schade aan uw voertuig is, kunt u ook altijd een schaderapport opvragen. Wij lopen het rapport met u na en dragen diverse oplossingen aan voor vakkundig schadeherstel van uw vrachtwagen. U kunt bij ons bovendien ook terecht voor het herstellen van lakschade aan uw auto of het laten spuiten van uw voertuig of portaalcontainer.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak gebruik van onze expertise

Heeft u vragen over schadeherstel dat wij uitvoeren aan uw vrachtwagen of ander voertuig, bijvoorbeeld een graafmachine? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van deskundig advies over de mogelijkheden bij ons in Vuren. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 183 201 131. Ook voor het maken van een afspraak neemt u telefonisch contact met ons op.