Autoschade herstellen

Spoedig herstel van hoge kwaliteit

Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

Bij een autoschade wilt u natuurlijk een snel en grondig herstel dat vakkundig wordt uitgevoerd. In onze grote garageruimte in Vuren, nabij Gorinchem, gaan onze ervaren medewerkers zorgvuldig voor u aan de slag. Bovendien lossen wij niet alleen kleinschalige mankementen op, maar we vervangen indien nodig ook grote componenten van uw bedrijfswagen. Zo is uw auto weer klaar voor veilige, schadevrije kilometers.

Bij autoschade maakt u gebruik van onze expertise voor goed herstel

Wij streven ernaar om het herstel van uw voertuig zo vlot en aangenaam mogelijk te laten verlopen. Tijdens het herstel van uw autoschade kan het echter voorkomen dat we nog andere schades zien of dat de schade erger is dan aanvankelijk gedacht. Transparantie en communicatie staan te allen tijde centraal bij ons autoschadebedrijf in Vuren, regio Gorinchem, daarom laten wij u weten welke herstelwerkzaamheden wij hebben uitgevoerd. Dit schaderapport lopen we graag even met u na. Met een specialisatie in bedrijfswagens kunt u ook voor grotere opdrachten bij ons terecht. Wij zorgen voor snel en efficiënt herstel bij de opgelopen autoschade, zodat u de voertuigen snel weer actief heeft in uw wagenpark.

Al uw mogelijke voertuigen herstelt u bij ons autoschadebedrijf

Door de jaren heen hebben we niet alleen gewerkt aan personen- en bedrijfsauto’s. Zo zijn de medewerkers van ons autoschadebedrijf ook goed bekend met vrachtwagens, touringcars, trailers, bussen en graafmachines. Ongeacht welk voertuig u gebruikt in uw onderneming, bij ons autoschadebedrijf kunt u terecht voor het herstel van allerlei autoschade. In onze spuiterij brengen wij tevens een nieuwe laklaag aan of voeren we een roestwerende behandeling door een extra laag coating aan te brengen. Daarmee bent u zeker dat de lak op uw wagen goed beschermd is.

Nood aan herstel van uw autoschade? Schakel ons in!

Wilt u snel weer de baan op met een auto die volledig in orde is? Dan staan wij als autoschadebedrijf voor u klaar! Informeer ons over de schade en wij helpen u graag verder. Onze medewerkers leggen graag uit wat er precies moet gebeuren en wat de kosten daarvoor zijn. Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0) 183 201 131.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Van begin tot eind, een perfect resultaat