Schadehersteller Gorinchem

Spoedig en hoge kwaliteit schadeherstelProfessioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

Als uw voertuig schade heeft, wilt u uiteraard snel en grondig herstel laten uitvoeren door een vakkundige schadehersteller. De ervaren medewerkers van Spuiterij Hommersom gaan zorgvuldig voor u aan de slag in onze grote garageruimte in Vuren, vlakbij Gorinchem. Daarbij maakt het niet uit welk voertuig u hebt of wat voor schade het voertuig heeft. Schade aan uw bestelbus? We herstellen de schade grondig en snel, of het nu draait om kleine krassen en deuken of om grotere schade. Ons ervaren schadeherstelbedrijf maakt uw voertuig binnen korte tijd weer als nieuw.


We lossen bij ons schadeherstel daarnaast niet enkel kleine defecten op, maar staan ook voor u klaar als de schade gaat om grotere componenten van uw voertuig. We herstellen of vervangen deze, zodat u snel weer veilig de weg op kunt met een mooi en goed onderhouden voertuig.


Wanneer u dus op zoek bent naar een gespecialiseerde spuiterij en schadehersteller, zit u bij Spuiterij Hommersom op de juiste plek. Bij ons staan kwaliteit en service vooraan! Van harte welkom in Vuren vanuit Gorinchem. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we service leveren naar uw wensen binnen no-time. Zowel voor schadeherstel als spuitwerk als andere werkzaamheden met betrekking tot uw voertuig gaan we grondig aan de slag aan de hand van duidelijke afspraken. Bovendien geven we u graag goed advies.

Maak gebruik van onze expertise voor goed schadeherstel van uw voertuig

Het streven van Spuiterij Hommersom is om uw schadeherstel zo vlot en aangenaam mogelijk te laten verlopen. Het kan echter gebeuren dat we er tijdens het herstellen van de schade achter komen dat de schade groter is dan gedacht. In zulke gevallen staan transparantie en communicatie absoluut bovenaan onze lijst. Vandaar dat we u precies laten weten welke herstelwerkzaamheden we als uw schadehersteller in regio Gorinchem hebben uitgevoerd. We doen dit aan de hand van een schaderapport, dat we graag nog even nalopen met u.


U bent bij Spuiterij Hommersom welkom met ieder voertuig, aangezien we gespecialiseerd zijn in allerlei voertuigen. Ook schade aan uw bedrijfswagens wordt dus door ons opgelost. Doordat we snel en efficiƫnt schadeherstel uitvoeren, staan uw bedrijfswagens weer gauw op actief in uw wagenpark. Spuiterij Hommersom gebruikt geavanceerde technieken en moderne apparatuur om het schadeherstel uit te voeren. Zo weten we zeker dat het grondig gebeurt, goede kwaliteit oplevert en ook nog eens efficiƫnt gaat. Bespaar op kosten door uw schadeherstel te laten uitvoeren bij Spuiterij Hommersom.

Ieder voertuig is welkom bij Spuiterij Hommersom

In de jaren ervaring die achter Spuiterij Hommersom liggen, zijn er heel wat verschillende voertuigen door ons hersteld. We staan dus niet enkel klaar voor uw personenauto, maar ook voor schadeherstel aan uw vrachtwagens, graafmachines, touringcars, trailers, bussen, of caravans zijn bij ons welkom. Bij twijfel, vraag het ons! Bij ons als uw schadehersteller kunt u terecht voor het herstel van allerlei autoschade. Bovendien helpen we u graag om uw voertuig te beschermen door coating aan te brengen of een roestwerende behandeling te verzorgen. Dit proces heet schooperen. Vertel uw wensen, wij staan voor u klaar!Snel schadeherstel nodig? Schakel ons in!

Bent u op zoek naar een schadehersteller die uw voertuig zo snel mogelijk weer kan opknappen? Spuiterij Hommersom staat voor u klaar! Vertel ons over de schade, dan helpen wij u verder. Neem contact met ons op, zodat onze medewerkers u kunnen vertellen wat er moet gebeuren en welke kosten dat met zich meebrengt. Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0) 183 201 131.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Van begin tot eind, een perfect resultaat