Wij schooperen uw bedrijfsvoertuig

Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

Om roestbescherming te verzekeren, laat u het professioneel schooperen van uw bedrijfsvoertuig over aan Spuiterij Hommersom nabij Gorinchem. Om een bedrijfswagen of ander voertuig te voorzien van roestbescherming is het noodzakelijk om deze te laten schooperen in onze werkplaats nabij Gorinchem. Dit doen wij meestal door het voertuig eerst grondig te stralen, zodat alle vuil- en verfresten worden verwijderd. Vervolgens schooperen wij nauwkeurig het frame van uw bedrijfsvoertuig om deze roestbestendig te maken.

Stralen, schooperen en spuiten: alles voor uw bedrijfsvoertuig

Bij onze spuiterij in Vuren, nabij Gorinchem, voorzien wij uw bedrijfsvoertuig van een volledige behandeling voor roestbescherming: stralen, schooperen en spuiten. Het frame en de chassis zullen grondig gestraald worden, zodat alle vuiligheden en roestvlekken worden verwijderd. Daarna kunnen onze experts beginnen met het schooperen van uw bedrijfsvoertuig, deze beschermlaag zorgt voor volledige roestbescherming. Als laatste kunt u ervoor kiezen om uw wagen in een effen kleur te laten spuiten, of zelfs om uw bedrijfslogo te laten plaatsen. Wij doen het graag voor u!

Ook voor landbouwmachines dé perfecte opknapbeurt

Naast dat u bij ons in Gorinchem terecht kan om uw bedrijfsvoertuig te laten opknappen, zorgen wij ook voor roestbescherming voor graaf- en landbouwmachines. Door deze behandeling te laten uitvoeren door ervaren vakmensen, bent u ervan verzekerd dat uw voertuigen nog jarenlang meegaan. Ga met ons in gesprek en ontdek de mogelijkheden voor u.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact met ons op

Als u uw bedrijfsvoertuig wilt voorzien van roestbescherming, dan laat u deze opknappen bij onze werkplaats in Vuren, nabij Gorinchem. Maak vandaag nog een afspraak en wees er van verzekerd dat uw wagens er weer representatief en strak uitzien. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 183 201 131 of vul het contactformulier in.