Professioneel schooperen

De juiste voorbereiding voor spuitwerk
Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

Wat is schooperen?

Stralen, schooperen en daarna spuiten. Om tot het beste eind resultaat te komen volgen wij deze stappen bij Spuiterij Hommersom. Schooperen is het proces wat komt na stralen, tijdens het schooperen wordt het te behandelen materiaal optimaal beschermt tegen roest. Schooperen wordt ook wel metaliseren genoemt. Tijdens het schooperen wordt een corrosiebestendige slijtvaste laag aangebracht op het materiaal voorafgaand aan het spuiten.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Waarom schooperen?

Om uw vrachtwagen of ander voertuig een goede roestbescherming te geven, is het noodzakelijk om deze te laten schooperen door ons in Vuren, nabij Gorinchem. Dit gebeurt meestal na het stralen van de wagen, aangezien we dan de buitenkant hebben ontdaan van alle oneffenheden en vuilresten. De basisondergrond van uw vrachtwagen schooperen we in onze werkplaats nabij Gorinchem, zodat hij een laag roestbescherming krijgt. Vandaag de dag is het niet meer verantwoordelijk om met een voertuig rond te rijden dat niet roestbestendig is. Wij ontzorgen u van het proces om dit voor elkaar te krijgen!

Grondig schooperen voor een goed beschermd voertuig

Bij Spuiterij Hommersom voorzien we uw voertuig van de volledige behandeling. Wij staan klaar om uw bedrijfswagen of ander voertuig industrieel te stralen zodat hij volledig verlost is van vervelende verfresten of roestplekken. Na het spuiten en stralen zorgen wij voor een laag roestbescherming op uw vrachtwagen door deze te schooperen in onze werkplaats nabij Gorinchem. Zo is het frame van uw wagen goed beschermd tegen invloeden van buitenaf waardoor uw wagen veilig en sterk de weg op gaat. Uiteindelijk werken we ook graag het voertuig af met onze vele spuitmogelijkheden. Dit gebeurt allemaal in een ruime werkplaats met ervaren en enthousiaste werknemers die zelfs aan de slag gaan met graafmachines, landbouwmachines. Elke opdracht in regio Gorinchem voor het schooperen bedrijfswagens of andere voertuigen pakken we grondig en deskundig aan, zodat u bent verzekerd van een betrouwbare laag roestbescherming.

Wij staan klaar voor uw opdracht

Door de jaren heen hebben we niet alleen gewerkt aan personen- en bedrijfsauto’s. Zo zijn de medewerkers van ons autoschadebedrijf ook goed bekend met vrachtwagens, touringcars, trailers, bussen en graafmachines. Ongeacht welk voertuig u gebruikt in uw onderneming, bij ons autoschadebedrijf kunt u terecht voor het herstel van allerlei autoschade. In onze spuiterij brengen wij tevens een nieuwe laklaag aan of voeren we een roestwerende behandeling door een extra laag coating aan te brengen. Daarmee bent u zeker dat de lak op uw wagen goed beschermd is.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Van begin tot eind, een perfect resultaat

Diensten

Heeft u vragen over een dienst? Neem dan contact met ons op met het contactformulier of bel ons via +31 (0) 183 201 131

Stralen


Door een bepaald oppervlak industrieel te laten stralen bij onze stralerij creëert u…


Schooperen


Om uw vrachtwagen of ander voertuig een goede roestbescherming te geven, is…


Spuiten


Bij onze bedrijfswagenspuiterij in Vuren bent u welkom voor de uitvoering van alle… 


Schadeherstel


Bij een autoschade wilt u natuurlijk een snel en grondig herstel dat vakkundig…