Spuiten

De finishing touch voor uw bedrijfswagen

Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

Wat is spuiten?

Spuiten is het proces van het aanbrengen van een nieuwe verflaag of beschermende laag op een materiaal. Vaak, en ook in ons geval, gaat dit over voertuigen en metalen. Ter voorbereiding wordt gestraald en geschoopeerd om het beste resultaat te behalen.

Bedrijfswagenspuiterij Vuren

Bij ons bent u welkom voor de uitvoering van alle mogelijke spuitwerkzaamheden volgens uw wensen.


Met het spuiten van uw bedrijfsvoertuig realiseren wij uw bedrijfsuitstraling/merk zo getrouw mogelijk. Op die manier straalt uw wagen ook het karakter van uw bedrijf uit. Denk hierbij aan bepaalde kleuren of patronen die uw onderneming kenmerken. Laat uw creativiteit daarin de vrije loop! Onze professionals denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Zoek niet verder voor een bedrijfswagenspuiterij

Zowel voor spuitwerkzaamheden aan een volledig wagenpark als een individuele opdracht zijn wij dé partij voor u. Ongeacht de ideeën die u voor ogen heeft, bij Spuiterij Hommersom spuiten we uw bedrijfsvoertuig geheel naar uw wens. Naast reclame-uitvoering is bijvoorbeeld ook striping mogelijk bij onze bedrijfswagenspuiterij. Daarin beschikken we niet alleen over een groot assortiment aan RAL-kleuren, maar ook het spuiten van metallic color-blocking is een mogelijkheid voor uw bedrijfsvoertuig. Als bedrijfswagenspuiterij in Vuren, nabij Gorinchem, staan wij ook klaar om u te helpen met een roestwerende behandeling of een extra laag coating. Al deze spuitwerkzaamheden voeren onze medewerkers vakkundig en nauwkeurig uit. Naast bedrijfsvoertuigen hebben we ook reeds ervaring met het spuiten en herstellen van vrachtwagens, touringcars, trailers, bussen, graafmachines en landbouwmachines. Al deze diensten vindt u dus onder één dak bij één bedrijfswagenspuiterij voor uw gemak.

Al ideeën of nog vragen? Laat het ons weten

Onze ervaren en enthousiaste medewerkers staan klaar om uw spuitwerkzaamheden uit te voeren. Zowel voor grote als kleine opdrachten is onze bedrijfswagenspuiterij uitgerust, waarbij u te allen tijde een helder en transparant advies krijgt. De duidelijke afspraken zorgen ervoor dat u geen verrassingen achteraf heeft. Als u uw bedrijfsvoertuig wilt laten spuiten of toch nog enkele vragen wilt stellen, neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 183 201 131.


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Van begin tot eind, een perfect resultaat

Diensten

Heeft u vragen over een dienst? Neem dan contact met ons op met het contactformulier of bel ons via +31 (0) 183 201 131

Stralen


Door een bepaald oppervlak industrieel te laten stralen bij onze stralerij creëert u…


Schooperen


Om uw vrachtwagen of ander voertuig een goede roestbescherming te geven, is…


Spuiten


Bij onze bedrijfswagenspuiterij in Vuren bent u welkom voor de uitvoering van alle… 


Schadeherstel


Bij een autoschade wilt u natuurlijk een snel en grondig herstel dat vakkundig…