Stralen en schooperen

Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

Als u uw voertuig een representatieve en professionele uitstraling wilt geven, is het verstandig om deze af en toe op te knappen en bij te houden. Zo is het van belang dat uw voertuig af en toe wordt gestraald, geschoopeerd en gespoten door echte experts. Spuiterij Hommersom staat graag voor u klaar en levert uw voertuig als nieuw af. We hebben jarenlange ervaring met stralen, schooperen en spuiten. Bij ons weet u dus zeker dat de roest, oude verf en andere viezigheid verwijderd wordt via het straalproces, er een beschermende laag aan wordt gebracht door metalliseren bij het schooperen en een stralende laag verf en beschermende lak op uw voertuig wordt gespoten met de grootste nauwkeurigheid. Zorg ervoor dat uw voertuig er weer strak uitziet en laat ook eventueel een logo van uw bedrijf erop spuiten!

We stralen en scooperen allerlei soorten en maten voertuigen

Door de jaren heen kan roestvorming en afbladderende verf een onprofessionele uitstraling gaan geven aan uw bedrijfswagens of machines. Laat uw voertuig grondig stralen en spuiten bij Spuiterij Hommersom, zodat deze weer jarenlang meekan. Wilt u uw auto zandstralen of grote machines zoals landbouwmachines stralen, kunt u bij ons terecht.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Plan uw afspraak in bij onze werkplaats in Vuren

Zorg voor een uitstekende beurt aan stralen en schooperen door uw voertuig af te geven bij onze werkplaats in Vuren. Onze experts gaan zo snel mogelijk aan de slag met uw voertuig. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen en neem direct contact met ons bedrijf in Vuren op door te bellen naar +31 (0) 183 201 131. Het is ook mogelijk om eenvoudig het contactformulier in te vullen via onze website.