Stralen en spuiten

Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

Wanneer u uw voertuig of machine er weer representatief uit wilt laten zien, laat u deze stralen en spuiten door ├ęchte experts. Bij Spuiterij Hommersom uit Vuren hebben wij jarenlange ervaring met het grondig verwijderen van roest- en verfrestanten van diverse voertuigen. Door uw bedrijfswagen, vrachtwagen of landbouwmachine door ons te laten stralen en in een nieuw kleurtje te spuiten, bent u ervan verzekerd dat uw wagen er weer strak uitziet! Het is ook mogelijk om het logo van uw bedrijf te laten spuiten.

Laat uw voertuig professioneel stralen en spuiten

Als u beschikt over een bedrijfswagen, zoals een vrachtwagen, kan het voorkomen dat door de jaren en het harde werken de verf begint af te bladeren en roest begint te vormen. Om ervoor te zorgen dat uw wagen nog jarenlang meegaat en er weer representatief uitziet, laat u deze grondig stralen en opnieuw spuiten bij Spuiterij Hommersom. Ook als u een auto wilt laten zandstralen of landbouwmachines zoals een tank wilt laten stralen, kunt u bij ons terecht.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Ga met ons in gesprek

Verzeker de voertuigen en wagens van uw bedrijf ervan dat ze er goed onderhouden en strak afgewerkt zijn. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen en neem direct contact met ons bedrijf in Vuren op door te bellen naar +31 (0) 183 201 131. Het is ook mogelijk om eenvoudig het contactformulier in te vullen via onze website.