​Industrieel stralen

De juiste basis voor optimaal spuitwerk

Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

Wat is stralen?

Stralen is het kaal maken van een oppervlakte van harde metalen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zandstralen, het zand wordt onder hoge druk op het oppervlak gespoten en zo wordt oude verf en roest verwijdert. Met behulp van een compressor wordt er met perslucht zogenaamde gritkorrels tegen een bepaald oppervlakte geblazen om een schuureffect te creëren. Stralen is de meest effectieve manier om roest en verf te verwijderen van harde materialen en wordt ook steeds vaker ingezet.


Straal materialen

Stralen kan ingezet worden in nagenoeg alle situaties. Normaal veroorzaakt het stralen een stoffige omgeving, wat niet altijd even wenselijk is. Ook het gewenste eindproduct heeft invloed op de keuze welke soort straling wordt gebruikt bij de werkzaamheden. De afmetingen van het straaloppervlak hebben ook invloed op de te kiezen stralingsmethode. Wanneer uw voorwerp of object te groot is om te verplaatsen kunnen wij door middel van mobiel stralen bij u op locatie komen.


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bedrijfswagens stralen

In onze stralerij in Vuren (dichtbij Gorinchem) hebben we alle faciliteiten bij de hand om een volledige dag te stralen. Door onze nieuwe installatie hebben we voldoende druk en grit in bulk op voorraad om meerdere projecten per dag te stralen. In onze straalcabines passen met gemak volwaardige bussen, touringcars, bestelauto's en vrachtwagens. Kortom, geen klus te groot voor Spuiterij Hommersom uit Vuren.Door een bepaald oppervlak industrieel te laten stralen bij onze stralerij in de buurt van Gorinchem, creëert u een goede en vlakke basis waarop gewerkt wordt met lak of verf. Industrieel stralen is de beste manier om uw wagen of ander voertuig te ontdoen van allerlei oneffenheden en vuiligheden. Daarna gaan we aan de slag met het realiseren van uw ontwerp op de buitenkant van uw voertuig.


Uw bedrijfsvoertuig grondig industrieel laten stralen in regio Gorinchem

Bij industrieel stralen wordt gewerkt met bepaalde metalen. De stof waarmee we industrieel stralen bij Spuiterij Hommersom, gevestigd in regio Gorinchem, is afhankelijk van het te bewerken materiaal. Met industrieel stralen rekenen we af met oude laklagen, roest of andere verfresten, waardoor u een wit canvas krijgt om uw creativiteit op los te laten. Bij gritstralen is het gezondheidsrisico bovendien erg laag. U hoeft zich geen zorgen te maken over blootstelling aan schadelijke stoffen na het stralen van uw wagen, omdat er geen chemische middelen worden gebruikt.

Ook voor uw spuitwerk komt u naar ons

Naast stralen zijn wij ook gespecialiseerd in industrieel spuitwerk, zodat u zowel het industrieel stralen als het overspuiten van uw wagen aan onze experts uit Vuren, nabij Gorinchem, kunt overlaten. Voor een bedrijfswagen kiest u voor reclamewerk of simpelweg de kleuren van uw onderneming. Wij luisteren graag naar uw wensen en gaan hiermee aan de slag!

Laat uw voertuig volledig opknappen

Heeft u nog een voertuig staan die een straalbehandeling kan gebruiken, bijvoorbeeld een oplegger of een container? Door de grote straalcabine hebben we veel ruimte om allerlei soorten objecten industrieel te stralen bij ons in Vuren, nabij Gorinchem. Wanneer u een opdracht heeft, belt u naar +31 (0) 183 201 131 of vult u ons contactformulier in. Ook bij eventuele vragen bereikt u ons telefonisch.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Van begin tot eind, een perfect resultaat

Diensten

Heeft u vragen over een dienst? Neem dan contact met ons op met het contactformulier of bel ons via +31 (0) 183 201 131

Stralen


Door een bepaald oppervlak industrieel te laten stralen bij onze stralerij creëert u…


Schooperen


Om uw vrachtwagen of ander voertuig een goede roestbescherming te geven, is…


Spuiten


Bij onze bedrijfswagenspuiterij in Vuren bent u welkom voor de uitvoering van alle… 


Schadeherstel


Bij een autoschade wilt u natuurlijk een snel en grondig herstel dat vakkundig…