Trailer stralen

Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

Indien uw opleggers of trailer over roest beschikken, is het verstandig dat u deze laat stralen bij Spuiterij Hommersom in Vuren. Wij zijn gespecialiseerd in het ontdoen van oneffenheden en vuiligheden van machines en voertuigen. Wij zorgen dat uw trailer en opleggers opgeknapt worden en weer over een representatieve uitstraling beschikken door deze te stralen. Hierbij maken wij gebruik van een flexibele dienstverlening, zodat uw wensen te allen tijde centraal staan.

Uw trailer op industriële wijze stralen biedt diverse voordelen

Ieder voertuig en ieder object kan door ons industrieel gestraald worden. Wanneer u een trailer wilt laten stralen, bent u verzekerd van een nauwkeurige werkwijze. Uw trailer wordt van A tot Z gestraald. Al het vuil wordt verwijderd, van roest tot lakresten. Wilt u extra bescherming tegen roestvorming creëren? Dan is het verstandig om uw trailer te schooperen, nadat u deze heeft laten stralen. Zo gaat u met een sterk en veilig voertuig de weg op.

U laat uw opleggers industrieel stralen in onze werkplaats

Wij zijn in staat om zowel volledige voertuigen als losse oppervlakken te stralen. Bij opleggers maken wij gebruik van industrieel stralen, zodat oude laklagen, verfresten en roestplekken op de juiste wijze verwijderd worden. Zo is uw voertuig weer representatief, waarna u de oplegger ook kunt laten spuiten, zodat deze weer over de juiste uitstraling beschikt. Kies er bijvoorbeeld voor om uw oplegger in de kleuren van uw huisstijl te spuiten zodat uw voertuig écht past in uw visie!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Ontdek de mogelijkheden als u uw trailer of de opleggers uit uw wagenpark wilt laten stralen. Wij vertellen u graag hoe wij uw wensen kunnen inwilligen. Wilt u ander voertuigen laten stralen, bijvoorbeeld uw vrachtwagens of landbouwmachines? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons via +31 (0) 183 201 131 of via het contactformulier op onze website.