Trailers spuiten

Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

Spuiterij Hommersom in Vuren, dicht bij Gorinchem, is de specialist waar u moet zijn als u uw trailers wilt laten spuiten. Wij hebben alles in huis om u van kwalitatief spuitwerk te voorzien. Hierbij horen wij graag wat uw wensen zijn. Er zijn diverse kleuren en patronen mogelijk, dus geeft u uw trailers eenvoudig de uitstraling die u wenst.

U laat uw trailers eenvoudig spuiten in de kleuren die u wenst

In onze spuiterij is het mogelijk om trailers in diverse kleuren te spuiten. De standaard RAL-kleuren behoren tot ons kleurenassortiment, maar u kunt ook voor bijzondere kleuren gaan. Wilt u uw logo op uw trailers spuiten of een bepaalde vorm van reclame? Het kan allemaal bij ons! Zorg er dus voor dat uw trailers er representatief voor uw onderneming uitzien en laat ze spuiten bij ons in Vuren. Heeft u andere voertuigen die u wilt laten spuiten, bijvoorbeeld een container of een tank? Ook dan zit u goed bij ons.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Deel uw wensen met ons

Wilt u graag een afspraak maken voor het spuiten van uw trailers of het schooperen van uw bedrijfsvoertuig? Deel dan uw wensen met ons en wij zorgen dat u snel bij ons terechtkunt. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer +31 (0) 183 201 131.