Hommersom: de spuiterij voor uw truck

Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

U hoeft niet verder te zoeken voor een ervaren truck spuiterij. Wij spuiten namelijk probleemloos uw vrachtwagen of truck precies zoals u hem graag ziet. Het spuiten van uw truck of vrachtwagen is een ideale manier om een nieuwe uitstraling te geven aan uw voertuig en het een ware blikvanger te maken. Bij Spuiterij Hommersom snappen we dat uw truck een belangrijk deel van uw bedrijf is en daarom professioneel en representatief moet zijn. Met onze gespecialiseerde diensten voor spuitwerk en jarenlange ervaring helpen wij u graag met het transformeren van uw truck.


Onze ruime werkplaats biedt voldoende ruimte om aan de slag te gaan met grotere voertuigen. Bovendien bent u zelf creatief betrokken bij het ontwerp van uw voertuig. Hierbij bent u niet gelimiteerd, aangezien onze spuiterij in Vuren beschikt over vele technieken om kleuren en patronen te spuiten op uw vrachtwagen. Zo maken geven we samen uw voertuigen de uitstraling die het verdiend en een goede indruk op de openbare weg.

Uw truck behandeld door een bekwame spuiterij

Het spuiten van uw truck heeft tal van voordelen. Door het kiezen van de juiste kleur kunt u uw vrachtwagen voorzien van een geheel nieuwe look. Kiest u hierbij voor een opvallende kleur die aandacht trekt of juist een strakke, professionele look? Wij helpen u graag bij het kiezen van een kleur die perfect aansluit bij de stijl van uw bedrijf. Het is ook mogelijk om een speciale afbeelding of patroon aan te brengen tijdens het spuiten. Hiermee kunt u uw truck onderscheiden van de andere en uw merkidentiteit versterken. Zo wordt uw truck uw rijdende visitekaartje op de weg.


Over het ontwerp en al de bijkomende keuzes en opties spreken wij graag met u. U heeft misschien zelf al een leuk idee of wilt even polsen naar de vele mogelijkheden die er zijn. Door onze jaren aan ervaring adviseren we u over wat wel en niet werkt. Zo zorgen wij als spuiterij dat uw vrachtwagen een blikvanger wordt op de openbare wegen. 

Bij Spuiterij Hommersom maken we enkel gebruik van hoogwaardige verf- en lakmaterialen. Deze materialen zijn bestand tegen de zware omstandigheden waar vrachtwagens mee te maken hebben. Of het hierbij nu gaat om langdurige blootstelling aan de zon, extreme weersomstandigheden of gewoon het intensief gebruik van de truck zelf, onze lakafwerking is bestand tegen slijtage en behoudt zijn glans en kleur. Met spuitwerk van Spuiterij Hommersom kiest u niet enkel voor fantastisch spuitwerk, maar ook voor duurzaamheid.


Bij Spuiterij Hommersom begrijpen we dat u uw voertuigen zo snel mogelijk weer op de weg wilt hebben, zeker als het gaat om bedrijfsvoertuigen. Daarom streven wij ernaar het spuitproces zo snel en efficiƫnt mogelijk te laten verlopen zonder concessies te doen aan de kwaliteit.


Als u schade oploopt onderweg, staan wij ook klaar om u daarmee te helpen. Bij kleine blikschade wordt de opgelopen schade makkelijk uitgedeukt. Daarna voorzien we uw voertuig indien gewenst van een roestvrije laag.Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Dringend herstel nodig? Laat het weten!

U wilt natuurlijk dat uw truck er representatief uitziet en zonder schade rondrijdt. Zo maakt u direct een goede eerste indruk bij de klanten waar u komt. Heeft u schade aan uw truck en wilt u deze zo snel mogelijk verhelpen? Onze werknemers staan altijd klaar in onze werkplaats in Vuren om de schade aan uw bedrijfswagens te herstellen. Om van onze service gebruik te maken, belt u eenvoudigweg naar +31 (0) 183 201 131. Daar beantwoorden we ook graag al uw vragen of opmerkingen.