Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

Heeft uw voertuig deuken die u graag wilt laten verwijderen? Bij onze spuiterij bent u aan het juist adres voor het uitdeuken van uw auto of ander voertuig. Of het hierbij nu gaat om kleine deukjes veroorzaakt door bijvoorbeeld parkeerschade of door grotere deuken als gevolg van een ongeluk. In alle situaties staan de experts van Spuiterij Hommersom voor u klaar om uw voertuig weer in zijn originele staat terug te brengen.


Bij uitdeuken zijn er meerdere factoren van belang voor een herstelbeurt van goede kwaliteit. Allereerst is de grootte van de deuk belangrijk, aangezien dit voornamelijk bepaalt wat voor materiaal en welke techniek wordt gebruikt. Ook moeten we vaststellen of er sprake is van lakschade. Als dat het geval is, verrichten we ook het nodige spuitwerk voor u. Met onze vele jaren aan ervaring hebben we uitdeuken in al zijn vormen en maten reeds uitgevoerd. Onze specialisten maken gebruik van de professionele apparatuur en materialen om het beste resultaat voor u te bewerkstelligen. 

Uw voertuig vakkundig en nauwkeurig laten uitdeuken

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje en daarom kan een deuk bij allerlei voertuigen voorkomen en niet enkel bij een auto. Daarom beschikken we over een ruime werkplaats waarin voertuigen van alle formaten hersteld worden. Uitdeuken is bovendien maar een van de vele vormen van schadeherstel die wij verwezenlijken. Zo kunnen wij ook oudere voertuigen industrieel stralen. Hierbij verwijderen we oude verf en roest van uw voertuig en zorgt voor de perfecte basis voor nieuw spuitwerk. Om uw voertuig optimaal te beschermen tegen roestschade kunnen wij voor het spuiten van de nieuwe verflaag uw auto ook schooperen. Tijdens dit proces, ook wel metaliseren genoemt, wordt een corrosiebestendige slijtvaste laag aangebracht. Dit is de perfecte voorbereidende stap op het spuiten van uw auto. Wij zorgen er graag voor dat het exterieur van uw auto weer volledig in orde is.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bel ons voor al uw schadeherstel

Klanttevredenheid en uitstekende service is erg belangrijk voor Spuiterij Hommersom. Ook proberen we zo veel mogelijk met u mee te denken en te adviseren waar nodig. We doen er alles aan om het gehele behandelproces zo efficiƫnt mogelijk te laten verlopen zodat u weer snel en veilig de weg op kan.


De medewerkers van Spuiterij Hommersom staan klaar om al uw schadeherstel en spuitwerk uit te voeren, volledig naar uw wens. Bel voor een opdracht naar +31 (0) 183 201 131 en dan helpen we u graag verder, ook met eventuele vragen.