Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

Bij uitdeuken zijn er meerdere factoren van belang voor een herstelbeurt van goede kwaliteit. Allereerst is de grootte van de deuk belangrijk, aangezien dit voornamelijk bepaalt wat voor materiaal en welke techniek wordt gebruikt. Ook moeten we vaststellen of er sprake is van lakschade. Als dat het geval is, verrichten we ook het nodige spuitwerk voor u. Met onze vele jaren aan ervaring hebben we uitdeuken in al zijn vormen en maten reeds uitgevoerd.

Uw voertuig vakkundig en nauwkeurig laten uitdeuken

Natuurlijk kan een deuk niet alleen voorvallen bij een auto, maar bij allerlei voertuigen. Daarom beschikken we over een ruime werkplaats waarin voertuigen van alle formaten hersteld worden. Uitdeuken is bovendien maar een van de vele vormen van schadeherstel die wij verwezenlijken. Zo kunnen wij ook oudere voertuigen industrieel stralen om ze weer te voorzien van een nieuwe laag verf. Ook voorzien we uw voertuig van een roestbestendige laag indien gewenst. Wij zorgen er graag voor dat het exterieur van uw auto weer volledig in orde is.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bel ons voor al uw schadeherstel

De medewerkers van Spuiterij Hommersom staan klaar om al uw schadeherstel en spuitwerk uit te voeren, volledig naar uw wens. Bel voor een opdracht naar +31 (0) 183 201 131 en dan helpen we u graag verder, ook met eventuele vragen.