Vrachtwagens stralen

Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

Indien u uw vrachtwagens wilt laten stralen, is het de bedoeling dat dit op de juiste wijze verloopt. In dat geval weet u zeker dat u terechtkunt bij Spuiterij Hommersom. Wij gaan bij het stralen van voertuigen altijd op nauwkeurige wijze te werk en zorgen ervoor dat alles er weer netjes uitziet. Wanneer brengt u uw vrachtwagens langs om ze te laten stralen?

U laat uw vrachtwagens op industriƫle wijze stralen bij ons

Vanuit onze werkplaats in Vuren, niet ver van Gorinchem, worden straalwerkzaamheden van A tot Z uitgevoerd. Vrachtwagens en andere voertuigen worden bij ons op industriƫle wijze gestraald, zodat vuil en andere oneffenheden worden weggewerkt. Als u uw vrachtwagen industrieel laat stralen, wordt er gewerkt met bepaalde metalen. De stof waarmee we industrieel stralen is afhankelijk het materiaal van uw vrachtwagen. Met industrieel stralen rekenen we af met oude laklagen, roest of andere verfresten op uw vrachtwagen, waardoor u een blank canvas krijgt om bijvoorbeeld uw nieuwe logo op te plaatsen.

Laat uw vrachtwagen voorzien van een nieuw jasje

Wanneer wij klaar zijn met uw vrachtwagens of trucks stralen kunt u de voertuigen laten voorzien van bijvoorbeeld uw logo dankzij onze spuitwerkzaamheden. Tevens is het mogelijk om uw voertuigen te laten schooperen zodat ze beter bestendig zijn tegen roesten. Zo rijdt u pas echt rond met stijlvolle vrachtwagens!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak gebruik van onze diensten

Benader ons als u uw vrachtwagen industrieel wilt laten stralen en spuiten. Wij staan graag voor u klaar, ook als u andere voertuigen, bijvoorbeeld uw tanks of landbouwmachines, wilt laten stralen. De mogelijkheden zijn erg divers bij onze werkplaats in Vuren. Neem gerust contact met ons op als u gebruik wilt maken van onze diensten. Wij zijn te bereiken op +31 (0) 183 201 131, tevens kunt u ons contactformulier invullen.