Uw professionele zandstraal bedrijf

Professioneel spuitwerk

Duidelijke afspraken

Volledig naar uw wens

U bent op zoek naar zandstraal bedrijven? Spuiterij Hommersom zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zandstraaldiensten die voldoen aan de behoeften van diverse sectoren. Wij zijn dan ook de ideale keuze voor u. Dus bent u op zoek naar het beste bedrijf om uw auto, vrachtwagen of ander voertuig te laten zandstralen? Wij helpen u graag.


Wat is stralen nu precies? Zandstralen is een belangrijke techniek om een voertuig in optimale staat te houden voor een lange periode. Het verwijderen van roest, oude verfresten en vuile vlekken is de eerste stap in het onderhouden van voertuigen. Bij Spuiterij Hommersom weten we als geen ander dat de basis optimaal moet zijn, voordat het jasje opnieuw gespoten kan worden. Onze experts werken met nauwkeurige passie aan uw voertuigen, zodat deze als nieuw worden afgeleverd.

Spuiterij Hommersom zorgt ervoor dat uw voertuig weer over een representatieve uitstraling beschikt door het gehele chassis te stralen. We werken met een flexibele dienstverlening en uw wensen staan altijd centraal. Nadat uw voertuig is gezandstraald, voorzien we deze ook graag van een frisse verflaag en beschermende lak, zodat u weer met een strakke bedrijfswagen op pad kunt. Dit betekent dat u uw auto bij ons gaat laten spuiten. We realiseren een auto met een fris kleurtje, zodat u weer jarenlang vooruit kunt.

Waarom kiezen voor Spuiterij Hommersom?


Wij vertellen u graag waarom Spuiterij Hommersom uw professionele zandstraal bedrijf is. Met onze ervaring beschikken wij over diepgaande kennis van zandstraaltechnieken en -processen. Hierdoor begrijpen we de unieke eisen van elk project en zijn we in staat topkwaliteit te leveren aan onze klanten. Deze topkwaliteit kunnen we garanderen doordat we voortdurend investeren in nieuwe technieken, apparatuur en materialen. Hierdoor zijn we uitgerust om zelfs de meest uitdagende oppervlakken effectief te behandelen.


Spuiterij Hommersom is, als uw professionele zandstraal bedrijf, breed inzetbaar. Onze zandstraaldiensten worden toegepast in meerdere sectoren. Of het nu gaat om een auto, vrachtwagen of een landbouwmachine, wij hebben de expertise om uw voertuig juist te behandelen.

Wij zandstralen uw voertuig snel en nauwkeurig

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Plan uw afspraak voor zandstralen in bij onze werkplaats in Vuren

U zit bij Spuiterij Hommersom op de juiste plek voor het professioneel laten stralen en spuiten van uw voertuig. Welk voertuig u dan ook wilt laten verzorgen, we helpen u graag verder. In onze werkplaats is ruimte voor allerlei verschillende soorten en maten voertuigen. Laat bijvoorbeeld uw graafmachine stralen. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 183 201 131 of vul het contactformulier in via onze website.